kolmapäev, 20. mai 2009

Looduslaager


Teisipäeval, 19. mai hommikul algas sõit Kloogaranna noortelaagrisse. Toimus kooli looduslaager. Meie klassi jaoks oli see esimene. Mis toimus? Pärast majadesse jaotumist käisime mererannas, kus korjasime huvitavaid karpe ja kive, mõned tegid ka liivalosse. Õhtupoolikul toimusid sportmängud segavõistkondade vahel. Üllatusena külastas meid ka Jätsiabi. Õhtu viimases osas toimus kostümeeritud disco, mille jooksul jõudis iga laps endale ka viinerid lõkkeplatsil grillida. Järgmiseks hommikuks pidi iga maja ette valmistama laulu laagrist. Uue päeva hommikusöögi järel toimuski laulude ettekanne. Autasustati parimaid spordis ja laulmises. Preemiavääriliseks peeti kõiki lapsi ka oma majade korrashoidmise eest.

Kuigi olime laagris kõige nooremad, saime väga hästi hakkama. Koju sõites arvasid lapsed, et laager oli suurepärane. Olen sellega päri ja leian, et ettevõtmine tasus end täielikult ära. Aitäh lastevanematele, kes usaldasid klassijuhatajat oma võsukestega kodust kaugemale. Aitäh lastele, sest just TEIE tegite koosveedetud aja unustamatuks!
Posted by Picasa

1 kommentaar:

reedake ütles ...

Nii tore on, et õpetaja Sille seda blogi peab. Käin siin aeg-ajalt laste tegemisi-toimetamisi vaatamas. Juuresolevatelt piltidelt saab hea ülevaate sellest, mis tegelikult toimus. Lapse jutu järgi võib ju ainult ette kujutada. Igatahes soovin õpetajale jaksu blogi pidamisel, mis sest et me viletsad kommenteerijad oleme, piilumas käime ikka :). Kena suve kõigile!