kolmapäev, 3. juuni 2009

Ja ongi läbi!


Täna oli siis viimane koolipäev. Algas see piduliku aktusega, kus kõige tublimatele anti kooli ees kätte kiituskirjad. Järgnes klasijuhataja tund, kus jagati tunnistusi ning häid soove-sõnu. Meie lapsed olid väga tublid, sest mitte ühelgi tunnistusel ei olnud "kolme".

Arvan, et nõustute minuga - oli ilus kooliaasta. Üheskoos oleme loonud hea põhja, et koolitee tervikuna toredaks kujuneks. Minu õpilased on tublid ja seda kindlasti tänu peredele, kes neid toetavad ning mõistavad. Aitäh teile!

Seal klassiaknal nad nüüd naeravad. Ic klass on läbi ja ees ootab esimene suvevaheaeg. Puhake hästi ning laadige end energiat täis, et sügisel õppetööd jätkata. Hüvasti Ic klass ja tere tulemast IIc klass!
Posted by Picasa

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Suured tänud õpetaja Sillele selle imevahva blogi eest. :o) Tänu sellele jääb esimene kooliaasta lastele hästi meelde ja seda blogi sirvides on hea meenutada kõiki neid huvitavaid tegemisi, mis aasta jooksul tehtud said. Ja see aasta oli neil tõesti tore - seda ka suuresti tänu klassijuhatajale :o) Veelkord tänud ja ilusat suvepuhkust :o) Mark-Eriku vanemad